Празниците идват с 4 магнитни бури – първата е в четвъртък,

...
Празниците идват с 4 магнитни бури – първата е в четвъртък,
Коментари Харесай

Празниците идват с 4 магнитни бури


Празниците идват с 4 магнитни стихии – първата е в четвъртък, втората ще засегне студенти и именници.
Празниците през декември ще преминат в магнитни стихии, сочи геомагнитната прогноза на Българска академия на науките. Първата ще бъде още в четвъртък и ще продължи до събота, а втората ще засегне студенти и именници. Аномалии в земното магнитно поле ще има точно на 8 декември, Бъдни вечер и Нова година. Тогава не е целесъобразно да ядете люто и да прекалявате с алкохола, поучават специалисти.

Декемврийските празненства ще стартират с магнитни стихии. Втората за месеца ще продължи два дни – на Студентския празник и на деня на Света Анна – на 8 и 9 декември. Нейната мощ няма да е огромна и надали някой ще усети дискомфорт, допълниха експерти. За Бъдни вечер идва третата. Тя ще стартира на 21 декември и ще продължи до деня преди Коледа.

Тази стихия ще бъде малко по-силна и е допустимо по-чувствителните към измененията на времето да бъдат леко замаяни или даже да им се гади, споделят специалистите. Същата като мощ ще бъде и последната магнитна стихия за тази година. Тя ще стартира навръх 26 декември и ще завърши преди изпращането на 2022 година на 29 декември, демонстрират още данните.

Магнитните стихии се появяват като разследване на слънчеви изригвания и въздействат отрицателно на хора със сърдечно-съдови болести, високо кръвно, наднормено тегло. Могат да причинят главоболие и зашеметяване. Ако сте с отслабена имунна система, може да изпитате дискомфорт. В множеството случаи хората въобще не се въздействат от аномалията в земното магнитно поле, тъй че не разваляйте настроението си, поучават лекари. Това, което можете да извършите, в случай че сте чувствителни към измененията на времето, е да пиете доста течности, да стоите повече навън и да се усмихвате доста. Избягвайте пушенето, несъразмерната приложимост на алкохол, тлъстото месо, мощното кафе и прекомерно пикантните и солени храни, поучават още специалисти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР